TAN CNC ÖNCÜ MARKA

Foto Haber Güncel

KALİTE VE GÜVENİN ADI TAN CNC

2013 yılında yenilikçi ilkeleriyle kurulan TAN CNC şirketi, başarılı ve cnc hidrolik ayna konusunda tecrübeli çalışanlarıyla hizmet sektöründe bölgesel lider olma vizyonuyla ilerlemektedir. Hizmet verdiği hidrolik ayna alanında, sorumluluklarının bilincinde olan TAN CNC, kendi sektöründe bulunan kuruluşlara örnek olmaya çalışan bir vizyonla hareket edip, verilen hizmetlerin karşılığını güven ve memnuniyet olarak  almayı hedeflemektedir.

Tan Cnc Makina; cnc torna, cnc işleme merkezi ve özel tasarım tezgahlar için pnömatik ayna, hidrolik ayna ve aksesuarlarını tedarik edip ayrıca bu ürünlerin revizyon, tamir ve bakımlarını yapan, yedek parça temin’i için profesyonel hizmet veren kuruluştur.

Tan Cnc Makina sürekli olarak daha yenilikçi ve ürün yelpazesini arttırmak amacı ile teknolojiyi yakından takip etmekte. Alt yapısını veri tabanında güncelleyerek günümüz koşullarında sizlere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir.


Kalite Politikamız
Müşteri Memnuniyetini sürekli arttırarak en üst seviyede tutmak

Verimliliği arttırarak maliyetleri düşürmek

Hata önleme tekniklerini ürün, proses, tesis ,ekipman ,sistem ve kaynaklarımızı kalite sistemi kurallarına uygun olarak sürekli geliştirmek ve ağırlıklı olarak kullanmak.

Web sitesi 
www.tancncmakina.com.tr

E-Posta Adresi
info@tancncmakina.com.tr


Çağrı Merkezi
0555 877 66 84


Adres
Yenidoğan Mahallesi Haseki Sultan Sok.

Kurt İş Hanı 79/2 Kat : 1 No: 14

Bayrampaşa/İSTANBUL

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir